Hrvatski registar kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta

Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

STRUKOVNA AKADEMIJA pri EUPED-u

STRUKOVNA AKADEMIJA pri EUPED-u

AKADEMIJA ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU (APED) pri EUPED-u predstavlja skup edukacijskih programa kojima se osposobljavaju terapeuti i iscjelitelji koji po završetku edukacije dobivaju certifikat i/ili diplomu kao potvrdu o uspješno završenoj edukaciji.
U sklopu EUPED-ove AKADEMIJE moguće je dobiti osnovno strukovno obrazovanje iz velikog broja područja komplementrane i alternativne medicine te pripadajuči Certifikat AKADEMIJE, a Diplomu AKADEMIJE po završetku edukacije dobivaju oni koji su završili neko od ponuđenih osnovnih strukovnih edukacija uz uvjet da je istovremeno završena edukacija ili položen ispit iz medicinskih predmeta:
OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE.STRUKOVNA PODRUČJA EDUKACIJE u EUPED-ovoj AKADEMIJI:                      

- AKADEMIJA KLASIČNE I FRANCUSKE HOMEOPATIJE te HOMEOPATIJA ZA VETERINARE  
POČETAK NOVE EDUKACIJE:  08. i 09. rujna 2017.


- AKADEMIJA AKUPUNKTURE, ELEKTROAKUPUNKTURE, AKUPRESURE I TUI-NA TERAPIJE te AKUPUNKTURA ZA VETERINARE     
POČETAK NOVE EDUKACIJE:  10. i 11. lipnja 2017.


AKADEMIJA KIROPRAKTIKE:  6, 7. i 8. listopad 2017.g.


PRO-ATLAS SEMINAR:  studeni 2017.g.


- ŠKOLA BIOENERGOTERAPIJE sa RADIESTEZIJOM    


- TEČAJEVI RADIESTEZIJE - 1. i 2. stupanj    
POČETAK NOVE EDUKACIJE:  listopad 2017.


KRISTALOTERAPIJA


- OSNOVE ENERGETSKE MEDICINE


REIKI EDUKACIJA (1. do 4. stupanj)   
POČETAK NOVE EDUKACIJE:  30. rujan 2017.


  i niz drugih edukacija koje su u pripremi.Programe svih navedenih edukacija možete naci na linkovima koji povezuju nazive gore navednih edukacija sa njihovim web stranicama ili preko početne stranice www.huped.hr
U sklopu AKADEMIJE moguće je dobiti i Stručno priznanje.
Neke edukacije traju više mjeseci pa i godina dok druge traju znatno kraće. Postignuti stupnjevi edukacija na EUPED-ovoj AKADEMIJI ekvivalenti su obrazovnim stupnjevima bilo koje druge struke što je regulirano Pravilnikom naše strukovne organizacije.
Razlika između naše struke i svih ovih drugih je samo u tome što je naša struka definirana pravilnicima registrirane krovne strukovne organizacije, a druge struke su regulirane direktno postoječim propisima RH.
Više informacija o AKADEMIJI slijedi uskoro...