Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

TEČAJ RADIESTEZIJE i RADIONICA

TEČAJ RADIESTEZIJE i RADIONICA

Lokacija:Zagreb, Kosirnikova 80 u HUPED-u
Termin:28. i 29.11.2020.g. (RADIONICA u subotu, TEČAJ u nedjelju)
Rok za prijavu:25.11.2020.g.

Predavač: Gordana Draganić

TEČAJ RADIESTEZIJE

Osnovni tečaj radiestezije traje dva dana tokom kojih kroz praktican rad usvajate znanja i vjestine potrebne za radiestezijsku analizu covjeka, prostora i zemljista (detekcija stetnih zracenja, podzemne vode itd.). U slučaju da se radi edukacija sa manjim brojem ljudi onda tečaj traje jedan dan. Edukacija se može održati i individualno.
Na tečaju se dobiva temeljno znanje i smjernice za daljnji rad te se testira radiestezijski potencijal sudionika.

Seminar je do sada završio velik broj grupa polaznika. Tvrtke/organizacije koje prijave više od 20 djelatnika za tečaj ostvaruju pravo na mogucnost da se tecaj odrzi u posebnom terminu te u njihovom gradu i prostoru.

U cijenu tečaja je ukljucen HUPED-ov certifikat, određivanje najoptimalnijeg viska za svakog sudionika te mjerenje radiestezijskog potencijala, a za one koji će stećeno znanje upotrebljavati u svome profesionalnom radu uključena je i godišnja članarina sa LICENCOM za rad. Na tečaju se kroz praktične vježbe radi sa viskom te uređajem GENIUS za detekciju radiestezijskog zračenja te se oni mogu kupiti po završetku tečaja.

Mjerenje vašeg radiestezijskog potencijala će pokazati vaše trenutno stanje, no ako je ono prirodno manje to ne znaci da se necete moci baviti radiestezijom vec da cete morati više raditi, odnosno vježbati kako biste razvili svoj radiestezijski potencijal. Tecaj radiestezije je prema tome za svakoga.

Trajanje tečaja:  dva dana - 10 sati rada (teorija i praksa)
                            ili jedan cijeli dan ako je manja grupa
                            - početak u 10,00h i završetak u 16,00h


PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE
Za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU gdje izaberete da li plačate kao pravna ili fizička osoba te unesete svoje podatke i naziv tečaja, a u mjesto gdje je predviđena cijena upišete 2.300,00 kn.


CIJENA I NAČINI PLACANJA:
Cijena tečaja: 2.300,00 kn
U slučaju da želite individualni tečaj (samo vi i predavač) onda je cijena 2.700,00 kn
Po primitku prijavnice poslati ćemo Vam podatke za plaćanje.

Ostale informacije možete zatražiti na e-mail: huped@huped.hr
 RADIONICA O UTJECAJU RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA NA VAŠE ZDRAVLJE

Radionica je otvorena za sve zainteresirane koji žele saznati više o djelovanju štetnih zračenja na svoje zdravlje te provjeriti samostalno svoj stambeni prostor uz nadzor predavačice. Na radionicu je potrebno donijeti nacrt svoje sobe ili stambenog prostora te neki od radiestezijskih instrumenata ako ih imate. Također ćete saznati sve o raznim vrstama zaštita koje se nude na tržištu te kako prepoznati da li je zaštita korisna ili ne. Testirati će se i vaš bioenergetski i radiestezijski potencijal tako da ćete odmah znati da li možete krenuti i na pravi TEČAJ RADIESTEZIJE ili pak BIOENERGOTERAPIJE.

Ukoliko se nakon radionice odlučite krenuti na TEČAJ RADIESTEZIJE onda će se cijena tečaja umanjti za cijenu radionice.

Cijena radionice je 800,00 kn, no za čitatelje časopisa ASTRAL je cijena sa popustom 600,00 kn. Kupon za popust nalazi se u rujanskom broju ASTRALA u sklopu članka Gordane Draganić pod nazivom: "RADIESTEZIJA ŠTITI I ODNOSE MEĐU LJUDIMA" koji je već dostupan na kioscima.

Termin održavanja radionice je 28.11.2020.g. (subota) s početkom u 11.00h i trajati će do 15.00h uz pauze.

Prijavu sudjelovanja pošaljite na mail: info@huped.hr  

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI