Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

NAPOMENE:

Svi terapeuti i iscjelitelji navedeni u popisu su kao dokaz svoje stručnosti dali na uvid certifikat, diplomu ili potvrdu škole, seminara ili inozemnog fakulteta gdje se uče terapeutsko-iscjeliteljske metode. Ukoliko se radi o intuitivnoj metodi za koju školovanje ne postoji onda su predočili minimalno 10 potpisanih izjava iscjeljenih osoba sa njihovim kontakt podacima te sa ili bez medicinskih nalaza.

Ukoliko primjetite neke nepravilnosti u radu terapeuta (niste dobili obećanu uslugu, neizdavanje računa itd.) molimo da nas o tome obavijestite. Certifikat služi terapeutima i korisnicima usluga nekonvencionalne medicine kao potvrda stručnosti, no u slučaju kršenja bilo kojeg zakona on postaje nevažeći, a terapeut-iscjelitelj automatski prestaje biti član HUPED-a i sam snosi sve zakonske posljedice koje iz toga proizlaze.

Ukoliko želite provjeriti da li je pojedini iscjelitelj član HUPED-a te samim time kvalificiran za rad, možete to učiniti pomoću tražilice gore.

Gore su navedene četiri glavne grupe nekonvencionalnih metoda rada, a svaka grupa sadrži određene vrste iscjeliteljsko terapeutskih metoda ili metoda za analizu stanja (u četvrtoj grupi). Unutar svake metode nalazi se popis kvalificiranih iscjelitelja i terapeuta po gradovima.