Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

CENTAR AMERIČKE KIROPRAKTIKE DR. ROBERT LON JOHNSON

CENTAR AMERIČKE KIROPRAKTIKE DR. ROBERT LON JOHNSON

Doktor američke kiropraktike Robert Lon Johnson otvorio je centar za kiropraktiku 04.06.2018.g. te prima klijente na adresi: HUPED, Kosirnikova 80, Zagreb.
Na linku: HUPED nalazi se karta za snalaženje pri dolasku.

RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK – PETAK od 11,00 do 19,00 sati
Termin dolaska je prethodno potrebno dogovoriti na broj: 095/5767648 ili mail: docrocks27@gmail.com  (pošaljite uz molbu za termin pregleda i opis tegoba te skenirane medicinske nalaze ako ih imate sa vašim kontakt podacima). Na mobitel je najbolje poslati SMS poruku, a najbrže će te doći do termina ako se javite putem e-maila.


Prvi dolazak uključuje pregled, kompletnu analizu stanja kralježnice te preporuku doktora kiropraktike o tretmanima i broju terapija.
Svi tretmani i zahvati su potpuno sigurni u skladu sa principima američke kiropraktike i vrlo često vas gotovo trenutno oslobađaju kroničnih boli koje ste radi vaše kralježnice imali godinama i bezuspješno ih pokušavali rješavati negdje drugdje. Uvijek se pazi i na prethodno dijagnosticirana medicinska stanja tako da je po potrebi i suradnja sa vašim liječnikom neophodna. Obzirom da je Robert Lon Johnson i ortoped po struci (položio je razliku predmeta po američkom obrazovnom sustavu) potpuno je stručan za tumačenje vaših rendgenskih i drugih nalaza te je svjestan što smije a što ne tretirati. 
Jako je važno da dođete kod dobro educiranog i licenciranog kiropraktičara, a ne kod nekoga tko je prošao neke brze vikend tečajeve manipulacije kralježnice i hvali se raznoraznim certifikatima. Neovisno o stupnju prethodnog medicinskog obrazovanja, razni tečajevi manipulacije kralježnice nikad nisu dovoljni niti sigurni za vas... Više o tome pročitajte i na linku: OZLJEDA USLJED NESTRUČNO OBAVLJENOG ZAHVATA


Dr. Robert Lon Johnson je 1983. završio Fakultet za kiropraktiku u trajanju od 6 godina na Cleveland Chiropractic University, Kansas City Missouri, USA.
Diplomirao je na American National Board of Chiropractic Examiners, NBCE, (Američko Nacionalno Vijeće za Kiropraktičare) te posjeduje certifikat kojeg je izdao American College of Chiropractic Orthopedics (Američki Koledž za Kiropraktiku i Ortopediju).
Dr. Robert Lon Johnson je vrlo cijenjen u svijetu u području kiropraktike te je trenutno predavač  kiropraktičarskih tehnika i znanosti za zdravstvene radnike na AKADEMIJI KIROPRAKTIKE u HUPED-u, Zagreb.
Dr Johnson je i osnivač ordinacije Američka Kiropraktika, Zagreb, 2005, kao i još nekoliko uspješnih klinika i ordinacija u svijetu, uključujući  SAD i Indiju.