Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

CENTAR AMERIČKE KIROPRAKTIKE DR. ROBERT LON JOHNSON

CENTAR AMERIČKE KIROPRAKTIKE DR. ROBERT LON JOHNSON

Doktor kiropraktike Robert Lon Johnson otvorio je ordinaciju za kiropraktiku te počinje primati
pacijente od 04.06.2018. na adresi: HUPED, Kosirnikova 80, Zagreb.
Na linku: HUPED nalazi se karta za snalaženje pri dolasku.

RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK – PETAK od 11,00 do 19,00 sati
Termin dolaska je prethodno potrebno telefonski dogovoriti pozivom na broj: 099/3341-313


Prvi dolazak uključuje pregled, kompletnu analizu stanja kralježnice te preporuku doktora kiropraktike o tretmanima i broju terapija.
Za sve dodatne informacije i pitanja nazovite nas na kontakt telefon ordinacije za kiropraktiku: 099/3341-313


Dr. Robert Lon Johnson je 1983. završio Fakultet za kiropraktiku u trajanju od 6 godina na Cleveland Chiropractic University, Kansas City Missouri, USA.
Diplomirao je na American National Board of Chiropractic Examiners, NBCE, (Američko Nacionalno Vijeće za Kiropraktičare) te posjeduje certifikat kojeg je izdao American College of Chiropractic Orthopedics (Američki Koledž za Kiropraktiku i Ortopediju).
Dr. Robert Lon Johnson je vrlo cijenjen u svijetu u području kiropraktike te je trenutno predavač  kiropraktičarskih tehnika i znanosti za zdravstvene radnike na AKADEMIJI AMERIČKE KIROPRAKTIKE u HUPED-u, Zagreb.
Dr Johnson je i osnivač ordinacije Američka Kiropraktika, Zagreb, 2005, kao i još nekoliko uspješnih klinika i ordinacija u svijetu, uključujući  SAD i Indiju.