Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

KRISTALOTERAPIJSKI KMS PANEL ZA KREVET

KRISTALOTERAPIJSKI KMS PANEL ZA KREVET

Osnažite svoj imunitet, poboljšajte svoje zdravlje i zaštitite se od bilo kakvih vanjskih utjecaja te štetnih radiestezijskih zraćenja dok se odmarate i spavate. KMS PANEL stavlja se na krevet ispod plahte ili nadmadraca. KMS PANEL je dvoslojna traka od izdržljivog nepropusnog materijala, dugačka oko 102 cm i široka 7 cm u koju je ugrađena posebna kristalno mineralna smjesa - KMS. Možete ga kupiti samostalno po navedenoj cijeni ili u kompletu sa KRISTALODISKOM koji služi za dnevnu upotrebu i za rješavanje već uznapredovalih zdravstvenih problema kao nadopuna liječničke terapije. Dakle, nikako ne kao zamjena za terapiju i lijekove propisane od strane liječnika več kao nadopuna, a osobito onda kada vam službena medicina više ne može pomoći.
Ukoliko ste zdravi ili relativno zdravi te se želite zaštititi od raznih štetnih vanjskih utjecaja osnaživanjem imuniteta i vlastitog bioenergetskog polja onda vam preporučamo da iz preventivnih razloga uz KMS PANEL za krevet koristite i KRISTALOTERAPIJSKI KMS DISK kojega nosite preko dana uvijek uz sebe.Cijena KMS PANELA je 200 EURA.
Proizvod možete naručiti putem mail adrese: huped@huped.hr i platiti na račun prema podacima koje dobijete kad primimo vašu narudžbu na mail ili na 099/4900909.


TRAŽIMO DISTRIBUTERE NAŠIH PROIZVODA!
Javite nam se i budite prvi distributer u svojoj regiji bilo gdje unutar EU ali i u svijetu. Kontaktirajte nas radi dogovora i veleprodajnih cijena na e-mail: huped@huped.hr te 099/4900909.


Na slici je vidljiva velika razlika u klijavosti pšenice koja je bila na KMS ploči i one koja nije bila na njoj u pokusima rađenima na institutu u Kanadi.
Više informacija o djelovanju proizvoda, sastavu i ostalim istraživanjima pročitajte na linku: KRISTALODISK i KMS PANEL