Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

BIOMETAR - za mjerenje biopotencijala

BIOMETAR - za mjerenje biopotencijala

BIOMETAR se koristi za dvije svrhe - mjerenje biopotencijala cijeloga tijela te za mjerenje energetskog stanja pojedinih organa.
Mjerenje biopotencijala cijeloga tijela preko elektroda koje se žicom spajaju na otvore uređaja s donje strane uređaja koristi se za brzo ispitivanje djelotvornosti različitih terapijskih metoda ili proizvoda. Elektrode se primaju cijelim rukama i otklon kazaljke pokazuje trenutno stanje biopotencijala cijeloga organizma.
Mjerenje biopotencijala pojedinih organa koji su prema kineskoj tradicionalnoj medicini preko akupunkturnih meridijana povezani sa vrhovima prstiju (jagodicama) pokazuje gdje se u tijelu nalazi energetski dizbalans i to najvjerojatnije kao posljedica zračenja vodenog toka ili čvorova. Ovisno o energetskom stanju pojedinog organa stvara se veća ili manja bioelektrična aktivnost jer postoji negativni (minus pol) na prstima lijeve ruke i pozitivni (plus pol) na prstima desne ruke.

U Biometru su ugrađeni posebni elektronički sklopovi i otpornici koji mogu registrirati tu razliku potencijala. Detaljna uputstva za upotrebu i garancija u trajanju od godinu dana dolaze sa uređajem.


NAČINI PLAČANJA:
Kartice kojima možete izvršiti uplatu su: DINERS (do 24 rate), MASTERCARD, AMERICAN, MAESTRO i VISA (do 6 rata).
Da biste mogli izvršiti uplatu preko web shopa morate se prvo registrirati na linku: http://huped.hr/hr/registracija
Ukoliko ste već od prije registrirani onda je dovoljno da se prijavite na linku: http://www.huped.hr/hr/prijava

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail: huped@huped.hr