Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

ŠKOLA KRISTALOTERAPIJE - KARLOVAC

ŠKOLA KRISTALOTERAPIJE - KARLOVAC

Lokacija:Karlovac
Termin:Po dogovoru
Rok za prijavu:

 

Predavač: dr. Danica Vidović, E.M.
Osnovni tečaj (prvi od ukupno 3 stupnja) iz kristaloterapije traje 2 dana. U slučaju da je grupa manja onda traje jedan cijeli dan. Po završetku prvog stupnja može se nastaviti edukacija na drugom, naprednom stupnju te trecem završnom stupnju.

1. MODUL će biti govora opcenito o kristalima, njihovim svojstvima i o djelovanju na ljudski organizam uz upoznavanje sa kristalima koji se najčešće upotrebljavaju u kristaloterapiji.

2. i 3. MODUL se radi praktično. Teme su: načini iscjeljivanja, energetsko polje, rad na čakrama, korištenje kristalnog štapa, akupunkturna masaža kristalima, kristaloterapija i radiestezija, kristaloterapija i bioenergija, gledanje u kristalnu kuglu, terapija kristalima, odabir kristala u kristaloterapiji, meditacija s kristalima, kristali i astrologija.

4. MODUL je ispit.

U cijenu škole je uključena dodjela HUPED-ovog certifikata te se dobiva i LICENCA za rad (za one koji stečeno znanje namjeravaju upotrebljavati u svome profesionalnom radu) kao i godišnja članarina čime vas upisujemo u registar kvalificiranih kristaloterapeuta.

Trajanje škole:  dva dana po modulu - 10 sati rada (teorija i praksa)
                            ili jedan cijeli dan po modulu ako je manja grupa
                         - subota i nedjelja početak u 11,00h i završetak u 16,00h


PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE
Za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU gdje izaberete da li plačate kao pravna ili fizička osoba te unesete svoje podatke i naziv tečaja, a u mjesto gdje je predviđena cijena upišete 2.300,00 kn.


CIJENA I NAČINI PLACANJA:
Cijena svakog modula je: 2.300,00 kn
Načini plačanja:
- uplatom na transakcijski račun IPED-a (podatke dobivate kada dobijemo vašu prijavnicu)

U slučaju da imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na huped@huped.hr