Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Integration Technique® radionice i tečajevi

Integration Technique® radionice i tečajevi

Lokacija:Online
Termin:18.5.-7.7.
Rok za prijavu:

RADIONICA SLAVLJE ŽIVOTA, 18.5. ili 20.5.2024.

ISCIJELIMO SEBE - I STUPANJ, 23.-26.05.2024.

ISCIJELIMO SEBE - II STUPANJ, 20.-23.06.2024.
ISCIJELIMO SEBE - III STUPANJ, 02.-07.07.2024.

--

Svakodnevno nosimo u sebi duboko naslijeđe svojih majki, zahvalni za dragocjeni dar života koji su nam dale.

Naša povezanost s majkom oblikuje samu srž našeg postojanja i utječe na svaki aspekt našeg puta.

No što ako tu vezu treba njegovati i iscijeliti? Što ako nas potisnute emocije iz naših najranijih iskustava sprječavaju u napredovanju?

Pridružite nam se na izuzetnoj radionici Slavlje života, gdje ćemo krenuti na transformacijsko putovanje koristeći Integration technique®. Kroz vođene vježbe i duboke uvide otključat ćemo te skrivene emocije i osloboditi se blokada koje nas sputavaju.

Ova je radionica više od iscjeljivanja našeg odnosa s majkama; ona odaje počast svetom principu majčinstva u svim njegovim oblicima. Odajemo počast hrabrim dušama koje su odabrale doći na zemlju i time obogatiti čovječanstvo.

Jeste li spremni prigrliti iscjeljenje, zahvalnost i transformaciju? Pridružite nam se na ovom osnažujućem putovanju.

Pridružite nam se u sljedećim terminima:

18.5.2024. od 18:00 – 21:00
20.5.2024. od 13:00 – 16:00

Radionica se održava na engleskom jeziku uz hrvatski prijevod.

-- 

Otključajte moć u sebi: prigrlite mudrost inteligencije tijela za transformaciju

Krenimo na put samootkrivanja uranjajući u duboku mudrost naših tijela. U svakoj stanici prebiva božanska svijest koja nas vodi kroz složeno tkanje života. Otkrijte neograničeni potencijal za rast i osnaživanja kroz osvještavanje naše urođene unutarnje inteligencije. Njegovanjem ove veze utiremo put duhovnoj, fizičkoj i materijalnoj transformaciji.

No, teret potisnutih emocija zakopanih duboko u našim stanicama može nam blokirati put. Kroz pažljivo istraživanje i transformacijske vježbe osvjetljujemo ove sjenke i uzdižemo ih u višu svijest. Naša tijela služe kao vozila za naša prošla iskustva i buduće iscjeljenje. Kroz usredotočen rad na tijelu otključavamo vrata samopouzdanju, samouvjerenosti i dubokoj samosvijesti.

Jeste li spremni otključati svoj puni potencijal i prigrliti život holističkog blagostanja?

Pridružite nam se na ovom osnažujućem putovanju gdje koristimo transformacijsku moć inteligencije tijela.

Dobrodošli na program edukacije Iscijelimo sebe 1! Pridružite nam se na ovom putu samootkrivanja i osnaživanja dok otključavamo mudrost svojih tijela i transformiramo svoje živote iznutra:

23.5. - 26.5.2024. od 16:30 – 22:00 uz kratke pauze.

Program se održava online na engleskom jeziku. Hrvatski prijevod dostupan je uz nadoplatu od 54 €.

-- 

Otkrijte čudesa čakri – energetskih centara u nama koji oblikuju našu vitalnost i povezanost s kozmosom!

Služeći kao provodnici prane, ili životne energije, ovi kozmički mostovi balansiraju naše mentalno i fizičko blagostanje. Zamislite ih kao portale u naš unutarnji svemir, koji njeguju svaku stanicu i organ usmjerenom energijom.

Od 72 čakre koliko ih ima u nama, sedam ih ima osobito značenje, Prva i sedma čakra su samostalne, dok ostale dolaze u parovima s prednje i stražnje strane tijela. Zajedno, one vode naše osobne odnose i svjetovne interakcije, služeći kao vratari za naše unutarnje i vanjske svjetove. A sada uronimo u šest gornjih čakri – naše puteve prema višim nivoima znanja i razumijevanja. Ovi kozmički ključevi otključavaju misterije postojanja, nadilazeći zemaljska ograničenja i pružajući uvide u ogromne dubine univerzuma. Jeste li spremni istražiti izuzetno unutarnje putovanje?

Ako želite naučiti više o čakrama, pridružite nam se na edukaciji Iscijelimo sebe 2, koja se održava:

20.6.-23.6.2024. od 12:00 – 17:30, uz kratke pauze.

Program se održava online na engleskom jeziku. Hrvatski prijevod dostupan je uz nadoplatu od 54 €.

-- 

Jeste li spremni prihvatiti moć opraštanja?

Opraštanje nije samo otpuštanje zamjeranja; to je oslobađanje od tereta zamjeranja. To je svjedočanstvo naše snage i put do unutarnjeg mira. Odabirom opraštanja otvaramo se za ljubav, suosjećanje i obilje.

Život teče prirodnije kad živimo u skladu, slobodni od tereta gorčine. Opraštanje otključava blagoslove univerzuma i otvara put napretku. Donosi nam razumijevanje da se sve odvija kako treba, čak i u slučaju nepravde. Ipak, opraštanje nije uvijek lako, osobito kad se radi o opraštanju sebi i našim najbližima. No ono je prijeko potrebno za naš rast i dobrobit. Opraštanjem sebi i drugima oslobađamo se od okova prošlosti i otvaramo svoja srca istinskom potencijalu ljubavi.

Jeste li spremni otpustiti prtljagu koju nosite i zakoračiti u život ispunjen zahvalnošću i blagoslovima? Vrijeme je da prihvatimo opraštanje i dopustimo ljubavi da nas vodi.

Ako želite naučiti više o tome kako lakše oprostiti, pridružite nam se na programu edukacije Iscijelimo sebe 3, koji se održava:

2.7.-7.7.2024. od 12:00 – 17:30 uz kratke pauze

Program se održava online na engleskom jeziku. Hrvatski prijevod dostupan je uz nadoplatu od 54 €.

Više informacija o svakom tečaju i prijave na https://www.gorankarna.com/hr/dogadjaji/