Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

CERTIFICIRANA OBUKA ENERGETSKE MEDICINE s dr. Albertom VIlloldom

CERTIFICIRANA OBUKA ENERGETSKE MEDICINE s dr. Albertom VIlloldom

Lokacija:Online
Termin:09.04.2024.
Rok za prijavu:07.04.2024.

ONLINE MAJSTORSKA OBUKA IZ ENERGETSKE MEDICINE s dr. Albertom Villoldom

Jedinstvena online edukacija koja spaja modernu neuroznanost i drevna šamanska učenja i prakse - po prvi puta na našim prostorima i hrvatskom jeziku!

  • POČETAK ŠKOLOVANJA: 09.04.2024.
  • TRAJANJE: 6 mjeseci
  • PRIJAVE OTVORENE DO 22.04.2024.

Društvo Four Winds nudi najtemeljitiju svjetsku obuku iz šamanske energetske medicine u kombinaciji s najsuvremenijim praksama u prehrani, biologiji i neuroznanosti. Tijekom proteklih 35 godina obučavali smo i mentorirali više od 20.000 studenata iz svih sfera života – znanstvenika, građevinskih radnika, medicinskih sestara, liječnika, psihologa, učitelja, terapeuta i drugih – koji uživaju u radosnim, zdravim životima i ispunjavajućim karijerama.

Preko 5000 godina stara praksa energetske medicine govori o istim stvarima koju potvrđuje i današnja znanost. Tradicionalni šamani, praktičari i inženjeri energetske medicine, oduvijek su smatrali da su sve bolesti iste i ništa drugo no simptomi duhovne bolesti - gubitak osjećaja jedinstva s prirodom, svijetom i univerzumom.
 


NAPOKON DOSTUPNO NA NAŠIM PROSTORIMA!

Po prvi put na našim prostorima otvara se mogućnost za upis prvih studenata u 6-mjesečnoj online školi za certificirane praktičare energetske medicine po učenjima dr. Alberta Villolda.

Dr. Alberto Villoldo vodeći je glas na polju holističkog istraživanja zdravlja i svijesti. Nakon što je doktorirao psihologiju, posvetio je više od 30 godina svog života proučavanju medicinske antropologije i prakticiranju drevnih znanja, posebice domorodačkih naroda Amerike.

Utemeljitelj je Društva “Four Winds Society”, organizacije posvećene premošćivanju jaza između drevne mudrosti i moderne znanosti te sveobuhvatne škole energetske medicine nastale iz 40. godišnje prakse, znanja i mudrosti koje su dr. Villoldo i Marcela Lobos primili od svojih učitelja s visokih planina Anda, Perua, Chilea kao i mentora iz domorodačkih plemena sjeverne Amerike i tibetanskih budističkih redovnika.

 


 

Zašto odabrati certificiranu obuku energetske medicine dr. Alberta Villolda?

Ovo školovanje premošćuje drevnu mudrost s benefitima digitalnog doba i zahtjevima suvremenog čovjeka, otvarajući onima koji se osjećaju spremnima i pozvanima vrata energetskog rada i pokretanje osobne evolucije.

Ovaj program je namijenjen onima koji se žele baviti šamanskom energetskom medicinom ili žele integrirati ove tehnike u svoju praksu kao terapeut, liječnik, psiholog, savjetnik, trener ili savjetnik za zdrav način života. No, također je prikladan za sve koji žele otkriti znanja, vještine i iscjeliteljske prakse za svoj osobni rast i obrazovanje.

U središtu ove obuke je predanost osnaživanju pojedinaca znanjem, vještinama i praksama kako bi iskoristili svoje urođene sposobnosti iscjeljivanja i njegovali zdravlje na svim razinama. Kroz sveobuhvatan nastavni plan i program koji su pripremili dr. Alberto Villoldo, Marcela Lobos i mnogobrojni drugi iskusni praktičari i stručnjaci na tom području, kroz 6 mjeseci mentoriranog učenja, studenti se vode na put samootkrivanja, osnaživanja i duhovnog buđenja.

 

Intenzivna mentorirana 6-mjesečna edukacija

Škola nudi raznovrstan raspon teorijskih i praktičnih znanja osmišljenih da zadovolje jedinstvene potrebe i interese učenika u svakoj fazi njihova putovanja. Bilo da ste iskusni praktičar koji želi proširiti svoje vještine ili početnik koji kreće otkritvati svoje iscjeliteljske sposobnosti, ova online obuka energetske medicine nudi fleksibilnu i prikladnu platformu za osobni rast i transformaciju.

 

S preko 300 sati kurikuluma, video materijala, te putem redovitih tjednih zoom poziva uživo, interaktivnih rasprava i online foruma, studenti imaju priliku povezati se s učiteljima i kolegama, potičući osjećaj zajedništva i podrške koja poboljšava iskustvo učenja. Štoviše, online format školovanja omogućuje svima da uče vlastitim tempom i od bilo gdje, što ga čini idealnim i fleksibilnim programom za zaposlene odnosno bilo koga sa zahtjevnim rasporedom. 

PRIJAVE U TIJEKU!

PRVA HRVATSKA GRUPA STUDENATA KREĆE SA ŠKOLOVANJEM 09.04.2024.

Mjesta na školovanju su ograničena! PRIJAVE OTVORENE DO 22.04.2024.

Saznajte više o školovanju i osigurajte svoje mjesto - naši akademski savjetnici su tu kako bi odgovorili na sva vaša pitanja. Za više informacija i prijavu zakažite konzultaciju sa savjetnicima škole ovdje.