Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Sherif Askar

Mjesto:Zagreb Broj telefona:099/280-3397 Područje djelatnosti:energetska medicina - akupunktura, energetska masaža, hijama / hidžama, duhovna medicina - egzorcizam

Dr. Sherif Mohammed Askar, E.M. jedini je licencirani instruktor Hijame (capping) na području Hrvatske, a vjerujemo i šire. Licence za rad HIJAMA (HIDŽAMA) CAPPING TERAPEUTIMA izdaju HUPED i sejh Khalid Al Hebshi Sadijske Arabije na području Hrvatske. Rođen u Kairu (Egipat), Osnovnu školu završava 1992. godine te upisuje srednju školu prirodnih znanosti biologije, fizike, kemije i matematike. Nakon završetka srednje škole, upisuje pedagoški fakultet, smjer prirodnih znanosti i edukacije u Kairu (Egipat). Završava fakultet 1999.g. i odmah se zapošljava kao nastavnik na institutu Al-Azhar. Uspješno brani magistarski rad 2002.g. iz psihologije u Kairu. Iste godine upisuje edukacijski program ECDL, a inženjerstvo za internet mreže završava 2008.g. i punih šest godina radi u struci. Za vrijeme boravka u Hrvatskoj završava alternativnu medicinu po Londonskom programu, dobija licencu i dozvolu za rad (2016.) na polju egzorcizma od HUPED-a. Sljedeće godine, 2017., uspješno polaže ispit iz predkliničke i kliničke medicine te dobiia dvije značajne idžaze (dozvole), onu za ispravan način učenja rukje i tretiranja pacijenta tokom rukje od šejha Khalida Al Hebshi-ja iz Rijada te za ispravno učenje Kur’ana od šejha Hamed Chary Rahim-a iz Medine. Rukjom (egzorcizam) se intenzivno i službeno bavi šest godina.
24.01.2020.g. nakon višegodišnjeg istraživačkog i terapeutsko iscjeliteljskog rada dobiva najviše stručno priznanje u području energetske medicine te postaje "DOKTOR ENERGETSKE MEDICINE" i član APED-a kao predavač i voditelj ŠKOLE HIJAMA CUPPING TERAPIJE.

« Povratak na prethodnu stranicu