Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

THETA ISCJELJIVANJE -  GORAN KARNA

THETA ISCJELJIVANJE - GORAN KARNA

Tečajevi: Osnovni i napredni DNK, Djeca duge, Intuitivna anatomija, Bolesti i poremećaji, DNK3, Obiteljske veze, Nivoi postojanja, Kopaj dublje, i drugi...

www.thetaway.com

ZAGREB, RIJEKA, BEOGRAD

Instruktor: Goran Karna - ThetaHealing® Certificate of Science, službeni zastupnik Theta iscjeljivanja za Hrvatsku i Srbiju

Jeste li se zapitali zašto vam se učestalo ponavljaju određene situacije u životu, bilo da je riječ o odnosu s drugim ljudima, zdravlju ili financijama? Zašto reagirate upravo na ovaj a ne neki drugi način? Kako to da se upinjete iz petnih žila promijeniti okolnosti a opet vam se čini da se samo vrtite u krug? Odgovor leži u programima koji su pohranjeni u vašem podsvjesnom umu a koji su zbir vaših iskustava, vjerovanja, uspomena, trauma, genetskih imprinta te kolektivne svijesti. Theta tehnika vam omogućuje da te programe otkrijete i odstranite u trenutku i time kreirate život koji vi želite.

“Ono što danas poznajemo kao Theta iscjeljivanje započelo je prije nekoliko tisuća godina. Vjerujem da su ove tehnike stare koliko i samo vrijeme. Koristile su se tisućljećima, osvjestavale s vremena na vrijeme, da bi ponovo utonule u drijemež. Sada je taj dugi san gotov i mi smo opet budni. Vjerujem također da postoji urodena svijest u ljudskoj duši koja će nam pomoći povezati ovu tehniku s drevnim i budućim znanjima. U prošlosti, genetički, energetski utjecaji i kolektivna svijest sprječavali su nas da razvijemo svoj puni potencijal kao ko-kreatori Svega što jest. Sada se otvaramo za novu fazu razvoja. Vrijeme je da počnemo prihvaćati svoju moć kao božanske iskre Stvoritelja svega što jest.”

(Vianna Stibal)

099- 695- 2241

Informacija i prijeva: www.thetaway.com

Službene stranice Theta iscjeljivanja u Hrvatskoj: www.thetahealingcroatia.com

Službene stranice Theta isceljivanja u Srbiji www.thetahealingserbia.com

Informacije i prijave za seminare u Srbiji: www.thetaway.com   TEL: 063-7297-713

ISKUSTVA POLAZNIKA

Upravo sam završila osnovni theta tečaj i to mi je do sada najbolji ulog u sebe. Osim vida, koji mi se poboljšao, ne osjećam nikakvu bol u tijelu, budim se sretna svako jutro, puna energije i želje za životom. Sve što radim, sve mi polazi za rukom.Osjećaj je kao da sam dobila novi život o kojem sam dugo sanjala, odnosno onakav kakav sam htjela.

Učinci theta su bili očigledni i na ostalim polaznicima tečaja. Dok smo u pauzama izmjenjivali dojmove, pričali smo o nevjerojatnim promjenama u sebi, a ujedno smo bili zadivljeni lakoćom Goranovog pristupa prema učenicima.

Theta tečaj, barem osnovni, preporučila bih svakome na svijetu i ljudima koji za sebe misle da su najsretniji i da im ništa ne treba, jer dimenzije koje će doseći sa Goranom su neusporedive sa bilo čime. Slijedeći tečaj koji jako želim završiti je Djeca Duge. Napredni tečaj ću također pohađati. U međuvremenu svakodnevno prakticiram odlazak na sedmi nivo i zahvaljujem Goranu od srca što je podijelio sa nama svoja dragocjena iskustva i hvala Stvoritelju što nam je poslao Gorana.

Srdačni pozdravi, 
Katja Bozanic

Puno Vam hvala na svemu onome što ste svojim znanjem, iskustvom i ljubavlju prenjeli na nas polaznike tečajeva. Iako sam se do sada susrela sa homeopatijom, reikijem, shiva yogom, tek je sada skinut jedan "teški teret s mene" što predstavlja veliko olakšanje... a slijedi još mnogo rada. Nadam se da ću za to imati dovoljno ustrajnosti, hrabrosti, snage i Božjeg blagoslova. Zahvaljujem Vam na tome što sada imam "pravi alat" u svojim rukama za rad na sebi.

Jasna Mihalj

Često se sjetim rečenice moga učitelja reikija: "ništa nije slučajno"pa bih ju mogla i ja ovoga puta upotrijebiti. Nije slučajno da sam osjetila poriv (ili je ispravnije reći poziv) da se prijavim na ovaj tečaj. Kada se otvorimo za božiju energiju, počinjemo tražiti i metode koje bi nas još više približile toj prekrasnoj energiji ljubavi. Ovo je jedna od veoma jednostavnih metoda kojom se može dobiti jako puno, naučiti kako se iscijeliti, pomladiti, promijeniti zavjete i vjerovanja koja nam više ne služe, kako uspostaviti kontakt s anđelima čuvarima i još puno toga. Naravno za sve što smo dobili trebamo zahvaliti i toploj i jednostavnoj osobi Goranu Karni čijem smo se vođstvu s velikim povjerenjem prepustili. Za kraj mogu reći da želim još puno naučiti od toga učitelja u nekom od slijedećih tečajeva.

Sa zahvalnošću,   
Jasna Vidovic

Potpuno sam obnovljena na svim nivoima i tjelesno i duševno, nemam nikakvih okova koji bi me sprečavali da slobodno dišem.

Hvala.
Kornelija Pervan

“Tečaj je odličan i puno se radi. Već tri godine imam dioptriju +1,50 i ne mogu čitati bez naočala dok u daljinu dobro vidim. Već drugi dan tečaja sam bolje vidjela dok sam treći dan provela bez naočala. Hvala.”

Mirjana Spajic

“Osjećam tečaj kao najaktualniji pristup i alat za osobnu promjenu i transformaciju. Tečaj je efikasan, interesantan i izaziva duboke promjene.”

Vjekoslav Martinko

“Cijeli život žudim otići "kući". Znam da otići kući ne znači otići negdje na ovom nivou postojanja ali nisam znala gdje je to "kući" i kako tamo doći. Kad sam došla na theta seminar i prvi put ušla u Sedmi nivo postojanja konačno sam stigla i znala sam da je to moja kuća. Dobila sam konačno spoznaju zašto je ljudsko biće toliko dragocijeno Bogu. I sada nakon dugo vremena uživam u životu. Hvala Vam.”

Jasminka Vrbanovic

“Jako sam zadovoljna s tečajem. Puno konkretnog i korisnog znanja. Osjećam se lagano i rasterećeno. Nakon tretiranja od strane g. Gorana bol u križima je prestala a radost zbog neosjećanja dugotrajne boli je neizmjerna. Hvala Goranu i mojoj prijateljici Dušanki koja mi je ovo preporučila.”

Gordana Gospic

“Na jesen 2006. sam oboljela od crvenog vjetra (streptokokna infekcija uz visoku temperaturu i bol desne noge na kojoj imam izražene vene). Penicilinske injekcije su zaustavile daljnje širenje i pomogle da nestane boli i crvenila. No ostalo je stalno oticanje oko skočnog zgloba. U svibnju 2007. su se održavali Osnovni i Napredni tecčaj iz Theta iscjeljivanja koje sam pohadjala. Nakon Goranovog tretmana na tečaju preko noći je nestao sav otok i sada mogu nesmetano nositi sandale i suknju što mi je bilo nezamislivo zbog izgleda noge. Hvala ti Gorane na svim nesebičnim učenjima, na otvaranju moje vjere u kosmos.”

Neda Pavkov