Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Karmen Buneta

Karmen Buneta

Moj posao je upoznati ljude sa najboljom verzijom njih samih.

Moji prvi susreti sa samom sobom odnosno sa dubokim radom na sebi dogodili su se kroz Kontemplativnu molitvu, Rāja jogu i ThetaHealing.
A intenzivna posvećenost i uporan radu na sebi, dovele su me do sasvim novih spoznaja.
Ubrzo nakon toga, moj način rada počeo se razvijati na sasvim drugačiji način i kretati u potpuno drugom smjeru.
Na samim počecima upoznavanja i razvijanja moje osobne moći, posebnu sam pažnju i ljubav posvetila radu na traumama.
A na to se nadovezivalo manifestiranje najbolje verzije nas samih i života kojeg živimo.
Te sam u tim područjima i nastavila razvijati se i neumorno slijediti svoju strast.
S vremenom se moja ljubav prema radu na sebi proširila na rad s drugim ljudima.
Samim time je i moja posvećenost prema ovakvoj vrsti rada počela rapidno rasti.
Kako je galopirajućom brzinom i zauzimala sve značajniju količinu mojega vremena, spontano je postala i ostala moje novo i jedino radno mjesto koje nisam ni sanjala.

Ako osjećaš da sam ja osoba koja ti može pomoći otvoriti “prozor” u tvoju Dušu kroz koji ćeš svaki dan gledati vanjski Svijet i kreirati Život kakav zaslužuješ živjeti, budi slobodna kontaktirati me.

Veseli me upoznati te

S Ljubavlju,

Karmen


Kako djeluje Kauzalna terapija ?

Kauzalna terapija koristi usku povezanost i harmoniju intuitivne, emocionalne i mentalne inteligencije. Te kroz njihovu isprepletenost dolazi do ključnih korijena emocija koje nas sputavanju te ih s lakoćom otpušta.

Svako uznemirenje u našem životu, svaka ljutnja, nesigurnost, tuga, bijes, stres…svaka bolest i poremećaj ima svoj izvorni korijen postanka emocije. Odnosno svoju traumu u kojoj je jedan dio nas ostao zarobljen sa svime onime što se u tome trenutku dogodilo.

Korijeni tih emocija su ključni uzrok ponavljanja nezdravih oblika ponašanja i reagiranja, kao i izvor bolesti i poremećaja. To je mjesto iz kojeg se sve naše razorne emocije, misli, riječi i odluke neprekidno hrane i izranjaju, dok god ne prekinemo taj začarani krug.

Osvještavajući i otpuštajući te korijene emocija, reakcija i ponašanja mi se oslobađamo od raznih uvjetovanosti. Samim time sposobni smo sve jasnije uvidjeti, prepoznati i osvijestiti toksične i nezdrave obrasce svoga ponašanja.

Svijesnost o svojim odlukama pojačava i svijesnost o tuđim te nježno potiče i olakšava postavljanje granica. Svaki puta kada otpustimo jednu oluju naše potisnute prošlosti, zamjene ju oprost, mir, jasnovidnost i pojačana intuicija.

Taj proces možemo nazvati osvjetljavanje tame jer sve što nas drži tako duboko uronjenima u grubim sjećanjima, teškim emocijama i osjećajima nije ništa nego sama tama. Tokom procesa osvještavanja i oslobađanja od nje, događa se potpuna transformacija našeg cjelokupnog bića iz svega onoga što smo mislili da jesmo u ono što mi zaista jesmo.

Osvjetljivanjem tame postajemo sve ono što smo samim rođenjem - divna bića svijetla.


Više o načinu na koji kauzalna terapija djeluje, vrstama rada, iskustvima klijenata, kao i seminaru možeš naći na linku u nastavku: karmenbuneta.com