Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Energetsko iscjeljivanje životinja

Energetsko iscjeljivanje životinja

Od životinja možemo mnogo naučiti, one su jednostavne i prirodne, kod njih nema placebo efekta.

Ako ne vjerujete u djelotvornost energetskih tretmana, ili smatrate da su odraz placeba, isprobajte ih na svom ljubimcu.

Energetskim iscjeljivanjem podupire se fizičko i energetsko tijelo pa je oporavak od bolesti ili poremečaja puno lakši.

Energetski rad sa životinjama ne razlikuje se mnogo od rada s ljudima, no kod životinja postoji olakšavajući faktor jer nema nepovjerenja, sumnje, nametnutih uvjerenja i podsvjesnog odbijanja.

Životinje brzo reagiraju na iscjeljenje  a u slučaju da je vrijeme da ode s ovoga svijeta energetskim iscjeljivanjem možete joj olakšati prijelaz.

Iscjeljivanje trauma, strahova, agresije

Ljubimci imaju emocionalno tijelo kao i mi, i na njemu ostaju tragovi trauma, zlostavljanja, strahova. Kod životinja nema naučenih prikrivanja emocija, one su uvijek u sadašnjem trenutku i ponašaju se onako kako se osjećaju.

Životinje često preuzimaju bolesti od svojih vlasnika. U simbiotskom odnosu između ljubimca i gospodara ljubimac će pokušati iscjieliti svoga gospodara tako što će preuzeti njegove emocije ili tjelesnu bolest. U takvom slučaju potreban je rad i na vlasniku ljubimca.

Reiki za životinje

Jedan od najpoznatijih energetskih tretmana je reiki tehnika iscjeljivanja. Veterinari i vlasnici kućnih ljubimaca diljem svijeta upotrebljavaju reiki za jačanje imuniteta, brži oporavak i rehabilitaciju te za produljenje životnog vijeka svojih ljubimaca.

Reiki je univerzalna Kozmička – Božanska energija, energija ljubavi  koja daje i održava život. On ne  pripada niti jednoj religiji, ali u njihovoj ispravnosti podržava svaku od njih.

Ova tehnika iscjeljivanja dovodi svaki poremećaj energije  ponovo u ravnotežu, radi čega za Reiki nije važno o kojoj bolesti ili problemu se radi.

Reiki tehnika djeluje trenutno i učinkovito i nije u suprotnosti s drugim tehnikama.

Reiki je energija, i zbog toga ne postoje prepreke kao što su vrijeme i prostor, stoga se radom na daljinu ne umanjuje iscjeliteljski učinak.


Lokacija rada: Zagreb 

Prijave i upiti : mob.095/8464674, email: andrea@aloeforever.hr

Web: https://aloeforeverenergy.com/
Fb:  https://www.facebook.com/andreacentarzdravogzivota/

Andrea Čovran: Master Teacher Usui Reiki System