Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Dodir iscjeljenja - Vedran Mikuličić, intuitivni energetski iscjelitelj

Dodir iscjeljenja - Vedran Mikuličić, intuitivni energetski iscjelitelj

Rođen sam u Splitu, a u ranom djetinjstvu sam imao neobična iskustva za koje sam tek kasnije u životu saznao da se radilo o spontanim izlaženjima iz tijela. Kroz djetinjstvo su me često zvali filozofom i to me zbunjivalo jer sam bio uvjeren da svi vide svijet kako ga i ja vidim. Kroz pubertet dolazim do određenih duhovnih informacija koje u to doba nisam nigdje mogao pročitati, a kasnije sam te iste informacije pronalazio na internetu. Najčešće su to bile informacije o drevnoj povijesti zemlje, vanzemaljskim civilizacijama i mogućnostima koje čovjek može posjedovati.

Zbog nerazumjevanja i nepodrške okoline usmjerio sam se u drugim smjerovima ponajviše u računalnom programiranju u kojem sam našao spas od životnih teškoća. Povremeno bih napravio neki tretman ili masažu nekom tko bi me zamolio i tada su se događale zanimljive stvari koje sam opet odbacivao i ignorirao jer se nisam htio nositi s tim. Zbog toga svega u 25-toj godini svog života kada sam trebao biti snažan i sretan bio sam jako deprimiran, nesretan, neispunjen i izgubljen. Odazvao sam se na poziv jedne tadašnje prijateljice da dođem na bioenergetski tretman, da potražim pomoć što sam i učinio. Na jednom od tih tretmana po prvi put su mi se obratili moji duhovni vodići, bilo mi je to nevjerojatno iskustvo jer sam ih vidio u blještavu svjetlu i znao sam točan njihov broj. Probudio se iscjelitelj u meni te su mi postavili pitanje jesam li spreman postati iscjeliteljem na što sam im mentalno odgovorio da jesam. Nakon mog odgovora ponovili su mi pitanje sa dodatkom „jesi li zaista siguran, život će ti se potpuno promjeniti“ na što sam ponovno potvrdio.

Život mi se nije odmah promjenio, neki problemi su se rješili međutim tek je uslijedio moj „pakao“ problema jer sam i dalje bježao od svog životnog poziva. Jednostavno nisam mogao pomiriti to što sam poduzetnik i programer s tim da mi je životni poziv nešto potpuno drugačije. Put od tada do danas je bio dug i trnovit no pružio mi je nevjerojatna iskustva koja su mi danas neprocjenjiva u radu s klijentima.

Kako radim?

Prvi tretman traje oko 90 minuta jer kod prvog vašeg dolaska se upoznajemo i više razgovaramo u opuštenom i prijateljskom okruženju. Kod mene je sve opušteno i ležerno, nema pritiska, nema osuđivanja i pratim vaš ritam i vašu brzinu napretka jer svatko je iduvidua za sebe. Razgovor je uključen u terapiju te je neophodan da bih vas razumio i vi razumjeli što i zašto treba nešto raditi. U razgovoru mi se možete otvoriti onoliko koliko vi želite, ono što razgovaramo i radimo ostaje između mene i vas. Svaki sljedeći tretman traje oko 60 min. Terapija osim bioenergetskog rada najčešće uključuje i fizički dodir. Nekada je to lagano polaganje ruku na problematična područja, nekad je to bioenergetska masaža kojoj je cilj razbiti ili omekšati određene fiziološke i energetske blokade na tijelu (npr leđa, ramena..itd). Djelovanje na energetskoj i fizičkoj razini daje snažnije sinergijsko djelovanje. Moj rad je navođen od strane duhovnih vodiča iscjelitelja Esena koji se uključuju u proces vašeg iscjeljivanja te me navode gdje su uzroci problema i kakav točno tretman vam treba. Iz tog razloga nijedan tretman na kojeg dođete neće biti isti jer svaki put radimo na drugoj temi koja zahtijeva rad. Također, svaki čovjek ima svoj specifičan energetski potpis i životna iskustva pa svakom klijentu pristupam potpuno induvidualno. Induvidualan pristup i povezivanje s vama na jednoj posebnoj razini omogućava da proces iscjeljenja bude lakši, ali i brži.

Osim regularnog rada imam razne programe rada, npr: mini tretman, regularni tretman, intezivni tretman, iscjeljivanje financijskog protoka, otkrij svoj poziv - otkrij svoju svrhu itd...
Biti će ih još, a sve po uputama mog duhovnog vodstva. Možete ih pronaći na mojoj web stranici.

 

Ovdje ću vam navesti neke od problema u kojima bi vam mogao pomoći. Iako je popis puno širi želim vam pomoći da se povežete s jednim ili više od navedenih. Možda može izgledati kao da su navedeni problemi van dometa bioenergije ali trebate razumjeti da je oboljenje samo simptomatska posljedica vašeg psihoemotivnog i psihoenergetskog stanja o čemu možete više saznati iz knjiga Bolest kao put i Bolest kao govor duše.

 • Kod ozljeda ili operativnih zahvata u cilju bržeg zacijeljenja.
 • Stresa i izazovnih životnih situacija
 • Kroničnog umora
 • Probavnih tegoba
 • Kronične i akutne upale
 • Bolovi i problemi s leđima
 • Glavobolje i migrene.
 • Pomoć pri oporavku nakon kemoterapije.
 • Stanja depresije, anksioznosti i napada panike
 • Izostanka ili neregularnih mjesečnica
 • Problema sa štitnjačom
 • Autoimunih oboljenja
 • Problema u ponavljajućim ljubavnim i obiteljskim odnosima

Kontakt

web: https://dodiriscjeljenja.com
fb: https://facebook.com/dodiriscjeljenja
email: vedran@dodiriscjeljenja.com
mob: 099 427 1632
Lokacija rada: Split i Zagreb