Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Medisa Balic

Mjesto:Bijelo Polje, CRNA GORA Broj telefona:0038268625230 Područje djelatnosti:energetska medicina - cupping terapija Više...

Daniela Roguljić

Mjesto:Kučine (Solin) Broj telefona:091/7621-427 Područje djelatnosti: hijama / hidžama, cupping terapija Više...

Admira Mustafić

Mjesto:Pula Broj telefona:095/3722-617 Područje djelatnosti: hijama / hidžama, cupping terapija Više...

Kristijan Milanović

Mjesto:Tučepi Broj telefona:095/8628317 Područje djelatnosti: hijama / hidžama, cupping terapija Više...


Redovni članovi kao dokaz svoje stručne osposobljenosti imaju potvrdu o edukacijama ili su prošli testiranje svojih iscjeliteljskih sposobnosti. U EU registru navedeno je oko 60 različitih terapeutsko iscjeliteljskih metoda i za svaku metodu posebno struka je propisala odgovarajuce uvjete stručnog osposobljavanja ili dokazivanja osposobljenosti.
Licenca koji članovi imaju dokaz je stručne osposobljenosti članova te pridržavanja svih propisa u RH vezano uz obavljanje ovih djelatnosti. Po isteku perioda trajanja Licence ona se više ne smije koristiti u smislu dokazivanja članstva ili stručne osposobljenosti te ne smije biti nigdje vidljivo istaknuta u prostorijama centra ili pak na internetu.
U slučaju da se prekrši bilo koji propis RH, licenca automatski postaje nevažeća i iscjelitelj sam snosi sve zakonske posljedice nepridržavanja propisa.
Ukoliko želite provjeriti da li je neki iscjelitelj ili terapeut naš član upišite njegovo ime u tražilicu pa će te tako vidjeti da li je naveden u našem registru.
Ukoliko želite pronaći nekog dobrog homeopata ili kiropraktičara onda pretražite gore te metode i odaberite nekoga iz popisa.