Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

prof.dr.sc. Rainer M.M.Seibel, dr.med

Mjesto:NJEMAČKA Broj telefona: Područje djelatnosti:energetska medicina - atlasprofilax® Više...

Mr.sc. Zoran Troskot, dr.dent.med.

Mjesto:Rijeka Broj telefona:095/198-8606 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Blago Karlić

Mjesto:Split Broj telefona:092/297-4487 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Leon Cebovski

Mjesto:ZAGREB, RIJEKA Broj telefona:091/942-1519, Područje djelatnosti: atlasprofilax®, osteopatija Više...


Redovni članovi kao dokaz svoje stručne osposobljenosti imaju potvrdu o edukacijama ili su prošli testiranje svojih iscjeliteljskih sposobnosti. U EU registru navedeno je oko 60 različitih terapeutsko iscjeliteljskih metoda i za svaku metodu posebno struka je propisala odgovarajuce uvjete stručnog osposobljavanja ili dokazivanja osposobljenosti.
Licenca koji članovi imaju dokaz je stručne osposobljenosti članova te pridržavanja svih propisa u RH vezano uz obavljanje ovih djelatnosti. Po isteku perioda trajanja Licence ona se više ne smije koristiti u smislu dokazivanja članstva ili stručne osposobljenosti te ne smije biti nigdje vidljivo istaknuta u prostorijama centra ili pak na internetu.
U slučaju da se prekrši bilo koji propis RH, licenca automatski postaje nevažeća i iscjelitelj sam snosi sve zakonske posljedice nepridržavanja propisa.
Ukoliko želite provjeriti da li je neki iscjelitelj ili terapeut naš član upišite njegovo ime u tražilicu pa će te tako vidjeti da li je naveden u našem registru.
Ukoliko želite pronaći nekog dobrog homeopata ili kiropraktičara onda pretražite gore te metode i odaberite nekoga iz popisa.