Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

prof.dr.sc. Rainer M.M.Seibel, dr.med

Mjesto:NJEMAČKA Broj telefona: Područje djelatnosti:energetska medicina - atlasprofilax® Više...

Mr.sc.dr.Zoran Troskot

Mjesto:RIJEKA Broj telefona:095/198-8606 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Snježana Unuk, ing.

Mjesto:RIJEKA Broj telefona:051/642-409, besplatni broj: 0800 7778 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Tereza Milanović Litre

Mjesto:Sinj Broj telefona:091/1222001 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Blago Karlić

Mjesto:Split Broj telefona:092/297-4487 Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...

Leon Cebovski

Mjesto:ZAGREB- BJELOVAR Broj telefona:091/942-1519, Područje djelatnosti: atlasprofilax® Više...


Redovni članovi kao dokaz svoje stručne osposobljenosti imaju potvrdu o edukacijama ili su prošli testiranje svojih iscjeliteljskih sposobnosti. U EU registru navedeno je oko 60 različitih terapeutsko iscjeliteljskih metoda i za svaku metodu posebno struka je propisala odgovarajuce uvjete stručnog osposobljavanja ili dokazivanja osposobljenosti.
Licenca koji članovi imaju dokaz je stručne osposobljenosti članova te pridržavanja svih propisa u RH vezano uz obavljanje ovih djelatnosti. Po isteku perioda trajanja Licence ona se više ne smije koristiti u smislu dokazivanja članstva ili stručne osposobljenosti te ne smije biti nigdje vidljivo istaknuta u prostorijama centra ili pak na internetu.
U slučaju da se prekrši bilo koji propis RH, licenca automatski postaje nevažeća i iscjelitelj sam snosi sve zakonske posljedice nepridržavanja propisa.
Ukoliko želite provjeriti da li je neki iscjelitelj ili terapeut naš član upišite njegovo ime u tražilicu pa će te tako vidjeti da li je naveden u našem registru.
Ukoliko želite pronaći nekog dobrog homeopata ili kiropraktičara onda pretražite gore te metode i odaberite nekoga iz popisa.