Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Alen Kovačević

Mjesto:Čučerje, Dubrava Broj telefona:092/1337-533 Područje djelatnosti:alternativne savjetodavne djelatnosti - ostale metode Više...

ARA ZALOŽBA d.o.o.

Mjesto:Ljubljana, Slovenija Broj telefona:(+386)31/662-092 Područje djelatnosti: ostale metode Više...

Nives Višnjić

Mjesto:Ogulin Broj telefona:091/6143-488 Područje djelatnosti: ostale metode Više...

Elena Parigina

Mjesto:Zagreb Broj telefona:091/4545-993 Područje djelatnosti: ostale metode Više...

Ljerka Glavak

Mjesto:Đelekovec Broj telefona:098/1319-267 Područje djelatnosti: ostale metode Više...


Redovni članovi kao dokaz svoje stručne osposobljenosti imaju potvrdu o edukacijama ili su prošli testiranje svojih iscjeliteljskih sposobnosti. U EU registru navedeno je oko 60 različitih terapeutsko iscjeliteljskih metoda i za svaku metodu posebno struka je propisala odgovarajuce uvjete stručnog osposobljavanja ili dokazivanja osposobljenosti.
Licenca koji članovi imaju dokaz je stručne osposobljenosti članova te pridržavanja svih propisa u RH vezano uz obavljanje ovih djelatnosti. Po isteku perioda trajanja Licence ona se više ne smije koristiti u smislu dokazivanja članstva ili stručne osposobljenosti te ne smije biti nigdje vidljivo istaknuta u prostorijama centra ili pak na internetu.
U slučaju da se prekrši bilo koji propis RH, licenca automatski postaje nevažeća i iscjelitelj sam snosi sve zakonske posljedice nepridržavanja propisa.
Ukoliko želite provjeriti da li je neki iscjelitelj ili terapeut naš član upišite njegovo ime u tražilicu pa će te tako vidjeti da li je naveden u našem registru.
Ukoliko želite pronaći nekog dobrog homeopata ili kiropraktičara onda pretražite gore te metode i odaberite nekoga iz popisa.