Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

RAZVOJ AURE I ČAKRI- tečaj

RAZVOJ AURE I ČAKRI- tečaj

Lokacija:Kosirnikova 80, 10000 Zagreb
Termin:12. i 13. 04. 2019.g. (petak od 17.00h i subota od 10.00h)
Rok za prijavu:10. 04. 2019.g.

Prirodni zakon duhovnog razvoja čoveka kroz razvoj tela aure i primena razvijene aure u bioenergetskoj terapiji i samoisceljivanju

Goran Tasić
Autor knjige "Razvoj Aure i Evolucija Čovječanstva"  posle 25 godina iskustva u radu sa razvojem tela aure i izdatim knjigama na hrvatskom, slovenačkom, srpskom, engleskom, ruskom, italijanskom i francuskom  jeziku poziva vas na svoje predavanje koje za početak ima za cilj razvoj vaše aure. 


Poziv na predavanje i tečaj osobnog razvoja aure:

U toku su velike promene na polju naučne misli i teorije koja se polako priprema za  spajanje nauke sa idejom prirodnog zakona Nultog Polja ili Poljem Tvorca. Argumenti za ovu promenu su sve veći ali moderna nauka to još ne priznaje. Svedoci smo da mnogi naučnici koji se ozbiljno bave određenom oblašću sve više shvataju da moderna nauka ima pogrešan koncept i da je veliki broj njih prestao da bude ateist. Snaga argumentacije moderne nauke polako posustaje pred činjenicama da materijalistički pogled na svet nema odgovore na sva pitanja. Sve više se uviđa na polju fundamentalnih nauka kao što su  astro fizika, nuklearne fizika i genetika da je ovaj ovaj svet previše skrojen po idealnim merama toliko idealnim da je to na žalost moderne nauke malo verovatno ... Ispada da je naša evolucija i evolucija kosmosa tekla po principu"kada eksplodira štamparija na mestu eksplozije stvoriće se knjižnica"  i to sa lepo uređenim knjigama na policama.  Što je naravno smešno i mi danas moramo verovati u tako nešto?... Ja vam nudim drugačiji pristup. Razvojem vaše aure uverićete se u istinitost postojanja Nultog Polja, a to je samo mali,Vaš lični, korak ka boljem razumevanju procesa koji  poslednjih par decenija potpuno menjaju filozofiju i svrhu naše egzistencije. Saznanja o  razvoju aure je ključni i najvažniji deo toga procesa -zato će u bliskoj budućnosti ideja razvoja aure biti temeljni  osnov razvoja čoveka i društva u skladu sa prirodnim zakonomima. Zato vas pozivam - dođite na moje predavanje o razvoju tela aure kojim istovremeno možete izvršiti svoj duhovni napredak, ali i naučiti kako da iscjeljujete. Naučiti ćete da iscjeljujete sebe i druge čakrama, odnosno kako se postaje uspešan bioenergoterapeut koji iscjeljuje na blizinu "perifernim" čakrama i na daljinu "formacijskim" čakrama.

Kratki sadržaj predavanja sadržan je u odgovorima na sledeća pitanja:

1. Šta je Sveti Duh?

2. Da li samo razvijena aura predstavlja osnov za besmrtnost ljudske Duše?

3. Šta predstavlja suštinu procesa razvoja aure i kako se razvoj aure sprovodi u praksi?

4. Kako praktikovanje meditacije može biti pogrešno i kako praktikovanje joge može biti pogrešno? Kako meditirati i istovremeno razviti svoju auru i čakre?

5. Kako izgleda napad i simptomi napada poljem tela aure i odbrana od takve vrste napada?

6. Kako se postaje bioterapeut i kako biti uspešan bioterapeut - sekundarni efekat razvijene aure.

7. Kako se sprovodi bioenergetska terapija?  Kako se vrši reaktivacija čakri i parcijalnih bioenergetskih potencijala, praktični primer- grupni ili pojedinačni tretman bioenergijom (kako se dogovorimo). 

8. Kako primeniti znanje o razvoju aure u lečenju biljem, kristaloterapiji, ishrani koja nam najviše odgovara, uspešnom meditiranju i samoisceljenju i isceljenju drugih.

Praktična vežba za podsticaj razvoja tela aure

Uradićemo vežbu disanja koja predhodi ulasku tela u meditativno stanje. Trajanje vežbe je okvirno 2x45 minuta. U završnoj fazi ove vežbe pokušaćemo pobuđivanje čakre trećeg oka. Ova vežba biće ključna za kasniji samostalni rad.


CIJENA TEČAJA: 400,00kn

Obavezna prijava sudjelovanja na e-mail: huped@huped.hr
Prijave se primaju do 10.04.2019. Po primitku vaše prijave dobiti ćete više informacija o tečaju.

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI