Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

KRISTALOTERAPIJA - OSNOVNI TECAJ

KRISTALOTERAPIJA - OSNOVNI TECAJ

Lokacija:Zagreb, Kosirnikova 80 u HUPED-u
Termin:Po dogovoru
Rok za prijavu:

Predavač: dr. Danica Vidović, E.M.
Osnovni tečaj (prvi stupanj) iz kristaloterapije traje 2 dana. U slučaju da je grupa manja onda traje jedan cijeli dan. Po završetku prvog stupnja može se nastaviti edukacija na drugom, naprednom stupnju

Prvi dan će biti govora opcenito o kristalima, njihovim svojstvima i o djelovanju na ljudski organizam uz upoznavanje sa kristalima koji se najčešće upotrebljavaju u kristaloterapiji.

Drugi dan se radi praktično. Teme su: načini iscjeljivanja, energetsko polje, rad na čakrama, korištenje kristalnog štapa, akupunkturna masaža kristalima, kristaloterapija i radiestezija, kristaloterapija i bioenergija, gledanje u kristalnu kuglu, terapija kristalima, odabir kristala u kristaloterapiji, meditacija s kristalima, kristali i astrologija.

U cijenu tečaja je uključena dodjela HUPED-ovog certifikata za prvi stupanj te kasnije za drugi stupanj, a po završetku oba stupnja dobiva se LICENCA za rad (za one koji stečeno znanje namjeravaju upotrebljavati u svome profesionalnom radu) kao i godišnja članarina čime vas upisujemo u registar kvalificiranih kristaloterapeuta.

Trajanje tečaja:  dva dana - 10 sati rada (teorija i praksa)
                            ili jedan cijeli dan ako je manja grupa
                         - subota i nedjelja početak u 11,00h i završetak u 16,00h


PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE
Za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU gdje izaberete da li plačate kao pravna ili fizička osoba te unesete svoje podatke i naziv tečaja, a u mjesto gdje je predviđena cijena upišete 2.300,00 kn.


CIJENA I NAČINI PLACANJA:
Cijena tečaja: 2.300,00 kn
Načini plačanja:
- uplatom na transakcijski račun IPED-a (podatke dobivate kada dobijemo vašu prijavnicu)

U slučaju da imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na huped@huped.hr

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI