Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Radionica reflekso masaže stopala

Radionica reflekso masaže stopala

Anđeoski vrt - Radionica reflekso masaže stopala

Refleksoterapija je prirodna, ljekovita terapija dodirom. Temelji se na načelu postojanja deset energetskih zona koje vode od vrha glave do stopala i dlanova. Unutar tih zona postoje refleksi koji djeluju na sve dijelove tijela.

Upotrebom tehnike, povremenog pritiska prstima ili palcem, tretirajući preko 7000 živčanih završetaka na stopalima, Refleksoterapija smanjuje stres, napetost i druge poremećaje i bolesti, poboljšavajući cirkulaciju krvi i eliminaciju toksina.

Kao preventivna terapija refleksoterapija dovodi tijelo u prirodno stanje ravnoteže i sklada. Eliminirajući uzroke i simptome bolesti i boli, tijelo je u optimalnim uvjetima da koristi svoj sustav samoizlječenja. Moguće je otkriti probleme prije nego što postanu ozbiljni zdravstveni poremećaji. Ovom se terapijom ne liječi niti dijagnosticira. Može se reći samo da se, dovodeći tijelo i um u duboko opušteno stanje, oslobađa od stresa te cjelokupno biće može funkcionirati prirodnije. 


Sadržaj radionice:

  • Povijest, teorija i filozofija Refleksoterapije ukratko
  • Anatomija stopala
  • Čitanje stopala
  • Tumačenje reflekso zona i njihovog odnosa prema organima i sustavima unutar tijela
  • Tehnika refleksoterapije
  • Holistički pristup
  • Reakcije klijenta za vrijeme tretmana
  • Kontraindikacije

Radionica pruža uzbudljivo, dinamično i temeljito ugodno iskustvo učenja za sve polaznike, namijenjena je za komplementarne liječnike, iskusne terapeute, iscjelitelje ili potpune početnike.

Bez obzira na vašu pozadinu, stečena vještina i znanje biti će novi „odskočni kamen“ terapeutima iscjeliteljima koji se žele kretati u brzorastućem polju komplementarnog zdravlja.

Provjera znanja i uvjerenje:

Svi polaznici pristupiti će usmenoj i praktičnoj provjeri stečenog znanja.

Po završetku radionice polaznici će dobiti uvjerenje o sudjelovanju na radionici Reflekso masaže stopala.

Trajanje radionice:

Jednom tjedno u trajanju 2 sata – ukupno 6 tjedana. Termini održavanja radionica određuju se u dogovoru sa polaznicima.

Cijena radionice: na upit

Dijana Markač, refleksoterapeut
Garičgradsaka 7a, Zagreb
Tel: 092/359-0689

Galerija

Radionica reflekso masaže stopala Radionica reflekso masaže stopala Radionica reflekso masaže stopala Radionica reflekso masaže stopala Radionica reflekso masaže stopala