Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Postanite profesionalni savjetnik po kineskoj metafizici i specijalist po Ba Zi

Postanite profesionalni savjetnik po kineskoj metafizici i specijalist po Ba Zi

Kineska metafizika je skup različitih znanja koje imaju isti izvor, odnosno temelje se na principu Qi (energije), harmonije između Yin-a i Yang-a, te 5 elemenata (Voda, Drvo, Vatra, Zemlja, Metal). Savjesnim proučavanjem prirodnih snaga razvio se koncept Kozmičkog Trojstva. To znači da je naša sudbina sastavljena od tri nivoa: NEBESKOGA (utjecaj vanjskih snaga prirode i božanstvenog), ZEMALJSKOGA (utjecaj svega materijalnoga što nas okružuje) i LJUDSKOGA (utjecaj naše slobodne volje).

 

Ba Zi ili Četiri stupa sudbine, jedna je od dva drevna kineska znanja koja se posvećuju analizi sudbine pojedinca. Analizira životni put koji se temelji na karti sudbine pojedinca.

Točnost ove znanosti je zadivljujuća. Svaki pojedinac u njoj prestaje biti "kristalić u pijesku" , jer njegov životni put je dio velikog informacijskog polja koje se zove Svemir.

 

Što ćemo Vas naučiti?

Znanje ove drevne metodike pomaže izbjeći životne pogreške, poboljšati osobni život i živote nama dragih osoba, izabrati pravi smjer osobnog razvitka, izbjeći nepotrebne neprilike i probleme.

Kompletan program sastoji se od 2 modula i preporučuje se svakome tko želi naučiti drevnije kinesko iskustvo prognoziranja života i sastavljanja strategije života.

Trajanje jednog modula je 6 mjeseci. Po završetku svakoga modula polaznici dobivaju certifikat.

 

Školovanje se održava u Zagrebu:

-za osobe iz Zagreba i okolice - 1 puta tjedno

-za osobe iz drugih gradova - 1 puta mjesečno

 

Za upis u školu nije potrebno prethodno znanje.

Početak školovanja:

prva grupa - 9 mjesec 2018. 

druga grupa -10 mjesec 2018.


Želite postati profesionalni konzultant Ba Zi i imati osnovni ili dopunski izvor prihoda?

 

Za sve informacije obratite se na broj telefona:

091 45 45 993

Više o programu školovanja na: https://www.molekula-zdravlje.com/skolabazci/