Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

MANUELA MEDITACIJA NA TRANSFORMACIJU OSOBNOSTI

MANUELA MEDITACIJA NA TRANSFORMACIJU OSOBNOSTI

Zovem se Manuela i želim vas uputiti u MMTO meditaciju koju sam razvila radeći ju već 30 Ph Dr Manuela Čeprnjagodina.

Pri HUPED-u stekla sam i titulu Doktor prirodne, energetske i duhovne medicine.

DR. P.E.D.M., a na temelju MMTO metode rada koju sam razvila i koja objedinjuje sva tri područja.

Na MMTO i na različite MSeminare dolaze ljudi svih vjera i vjeroispovijesti, ateisti, agnostici, znanstvenici, mladi, djeca i stariji. Pristup MMTO uvijek je slobodan svakome onome tko ima dobru volju transformirati sebe na najpovoljniji način za sebe i okolinu.

Meditacija se naziva Manuela Meditacija na Transformaciju Osobnosti i jedina je meditacija u svijetu u kojoj se moli za odvajanje vitalnog od nevitalnog dijela energije.


MMTO se sastoji od tri dijela:

1. SVETI DIO - ČIŠĆENJE

2. PODIZANJE ENERGIJE PO ČAKRAMA

3. MANTRANJE  - PRAZNINA

Prvi je dio MMTO u kojoj molimo za transformiranje najtežeg dijela karme, boli i bolesti i teških energija koje pripadaju i ne pripadaju nama. Govorim o 'težini' iz razloga što ustvari u jednom trenutku, netko vas doživljava dobro, a netko zločesto. Zapravo u tom trenutku 'izlazi' da ste i 'pozitivni i negativni'. A vi ste samo takvi kakvi jeste.Zašto govorim o transformaciji?

Transformacija je riječ koju sam počela upotrebljavati u iscjeljivanju i u MMTO prije 30 godina.  Postupno dolazimo do samospoznaje – prepoznajemo ono što je najbolje za nas i našu okolinu po sistemu nepovređivanja, ne-kidanja; već prepoznavanja prirodnog toka i mirenja s onim što/koga promijeniti ne možemo.

U svojoj praksi provodim i MMTO MSSO1 i MSSO2 (Manuela Seminari o Samoiscjeljivanju Osnovni 1 i 2) . Prakticiraju se ove MMTO: proširena MMTO, MMTO za čišćenje najtežeg dijela karme, najtežih situacija u životu, MMTO pomoću koje molimo za prošle, sadašnje i, ne dao Bog, buduće grijehe, ali isto tako i za prirodno razrješenje veza (dakle prirodno, nikako kidanje!) i upoznavanje vlastitih resursa, sposobnosti, znanja i sjećanja iz prošlih života i iz sadašnjeg života. Prakticiraju se i Velike Mudre (izvorno moje) od druge do pete čakre za pokretanje sustava ozdravljenja, emocionalne stabilnosti, ljubavi prema samom sebi, ispravnog ostvarenja želja…

Iscjeljujem i pomoću MMTO kristaloterapije, biljnih pripravaka, masti, eliksira i ostalih prirodnih proizvoda.

Opširnije o ovome možete doznati iz videa na YouTubeu Manuela Meditacija: https://www.youtube.com/watch?v=qkrN12XFTFE&t=34s  kao i iz knjige koja je zapravo metodološki rad i doktorat – 'Manuela Meditacija na Transformaciju Osobnosti'.

MMTO UTJEČE NA SASTAV KRVI I POMOĆU NJE JE MOGUĆE PROMJENITI GENETSKI KOD.
MMTO omogućuje održavanje našeg prirodnog auričnog polja.


LOKACIJE I TERMINI MMTO:

  • Utorkom – Rijeka, Centar Educa, Krešimirova ulica
  • Srijedom – Kutina
  • Četvrtkom – Zagreb, Kuća života, Vlaška 81a u 20:15

(informacije Manuela: 091/245-5591)

MMTO SEMINARI PREMA OGLAŠENIM TERMINIMA NA EMAIL GRUPI MMTO I STRANICAMA HUPED-a

Email za info i dodavanje u grupu za MMTO newsletter: m.meditacija@gmail.com
Da biste pristupili grupi jednostavno pošaljite email.