Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

Komplementarne metode iscjeljivanja.

Komplementarne metode iscjeljivanja.

Upoznala sam konvencionalnu i nekonvencionalnu medicinu na osobnom iskustvu, opsežnom i intenzivnom. Počelo je sa mojom operacijom kičme. Bolja polovica je morao otići zbog neizlječivog raka unatoč kemoterapiji i zračenju. Uz sina sam počela učiti. Ekstremno kompliciran slučaj, dešava se djeci danas često.

Boreći se za njegov život, hvala Bogu zdrav je, sebe sam potom oslobodila teškog invaliditeta okrunjenog i invalidskom knjižicom, mamu operiranog raka u zadnjem stadiju.

Trebalo je proći niz iskustava i testova, da bih se vratila snu iz rane mladosti. Spriječila me senzibilnost prije, srećom postoje i drugi putevi.Na žalost, konvencionalnu i nekonvencionalnu medicinu nisam upoznala integrirane, prije konkurentske, pa me je teško shvatiti.Učila sam usporedno.

Bez ispravne dijagnoze nema ni puta ka ozdravljenju, a lijek je onošto djeluje - daje rezultate. Sama bolest je rezultat opterećenja, "kratak spoj" na različitim nivoima.

Koristim, točnije rečeno preporučujem, prirodna i homeopatska sredstva za što nije potreban recept. Tu se i radi o nadopunjavanju.

Tel: 00385(0)989629215 ;  E-Mail: angelinajolic@outlook.com