Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

HUMANITARNI PROJEKT: DAJMO DA ŽIVE - 2019

HUMANITARNI PROJEKT: DAJMO DA ŽIVE - 2019

Poštovani, pozivamo Vas da i u 2020.g. svojom donacijom doprinesete kvaliteti života teško bolesnih osoba koje nisu u mogučnosti same financirati usluge poboljšanja svojega zdravstvenog stanja te da omogučite osobama sa posebnim sposobnostima i interesima koji nisu u mogučnosti sami financirati svoje školovanje da pohađaju neku od edukacija u okviru APED-a (AKADEMIJE ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU).
Zahvaljujemo ovim putem svim pravnim osobama i pojedincima koje su nas svojim donacijama podržali u 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. i 2019. godini. 
Banneri donatora su postavljeni na početnoj stranici naših web stranica. Donatori projekta u 2014/15/16/17/18/19.g. su bili:

 • TURISTIČKA AGENCIJA LEUT iz Biograda na Moru
 • UDRUGA INOVATORA ZADARSKE ŽUPANIJE
 • SAVEZ INOVATORA ZAGREBA
 • RADE NEKIĆ
 • EUNES - EUROPEAN FEDERATION FOR NATURAL, ENERGY AND SPIRITUAL MEDICINE
 • BERVALDI d.o.o.

Krovna strukovna organizacija terapeuta i iscjelitelja – HUPED djeluje već skoro 20 godina te su njeni članovi nebrojeno mnogo puta pomogli osobama oboljelim od teških te od strane klasične medicine neizlječivih pa i smrtonosnih bolesti.


Konkretne primjere ozdravljenja možete pogledati na linku:

 • PRIMJERI TEŠKIH "NEIZLJEČIVIH" BOLESTI SA MEDICINSKIM NALAZIMA

  Osim ovih primjera ima i niz drugih slučajeva u okviru raznih metoda. U ovome projektu sudjeluju terapeuti i iscjelitelji prirodne i energetske medicine i ovakve vrste terapija ne pokriva niti jedno zdravstveno osiguranje te ih bolesne osobe najčešće vrlo teško plaćaju. Dostupne su izvan oficijelnog zdravstvenog sustava.
  Upravo radi toga je osnovni zadatak naše strukovne organizacije da pazimo na osposobljenost i kvalitetu usluga naših članova, a za projekt smo odabrali samo najbolje terapeute i iscjelitelje koji su se dokazali kroz dugogodišnji rad i nisu imali pritužbe nezadovoljnih korisnika usluga.

Stoga se obraćamo tvrtkama i fizičkim osobama za pomoć kako bi i onima kojima je pomoć neophodna, a ne mogu si tako nešto financijski priuštiti, pomogli i omogućili da duže, bolje i kvalitetnije žive te da se kvalitetno školuju. S druge strane ova donacija će Vašoj tvrtki biti priznata kao porezno priznati trošak te će se iznos donacije do visine od 2 % prometa prethodne godine moči iskoristiti za umanjenje poreza na dobit.

Popis donatora humanitarne akcije ćemo objaviti ovdje na službenim stranicama naše strukovne organizacije: www.huped.hr

Vašom donacijom će se platiti isključivo terapije HUPED-ovih licenciranih terapeuta čija uspješnost će se moći potvrditi medicinskim nalazima i/ili svjedočanstvom te će sve biti javno ovdje objavljivano.

Prema Vašim mogučnostima možete uplatiti manji ili veči iznos. Zbrajanjem manjih uplata doći će se do traženog iznosa cijene terapije, a veće uplate će se koristiti za teža oboljenja gdje se je pacijentima potrebno posvetiti više i duže odgovarajućom terapeutsko iscjeliteljskom metodom.


PODACI ZA UPLATU DONACIJE:
IBAN:                      HR2324840081135040876
SWIFT:                    RZBHHR2X
POZIV NA BROJ:   992020
PRIMATELJ UPLATE:  
               IPED, KOSIRNIKOVA 80, 10000 ZAGREB
SVRHA UPLATE
               DONACIJA ZA HUMANITARNI PROJEKT: DAJMO DA ŽIVE
IZNOS:                            


Molimo Vas da potvrdu o uplati vaše donacije pošaljete na našu e-mail adresu: huped@huped.hr  ili fax: 01/3758-140. U slučaju da imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na: 099/4900-909.

Po primitku uplate kontaktirati ćemo vas vezano za objavu loga vaše tvrtke (ili Vašeg imena) u popisu donatora. Najvećim donatorima ćemo objaviti banner na najistaknutijim dijelovima naših web stranica.

U ime osoba kojima će Vaša donacija produžiti ili spasiti život te poboljšati njegovu kvalitetu unaprijed Vam se najljepše zahvaljujemo!