Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

14. HUPED-ov kongres: "ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI" održati će se na Zagrebačkom velesajmu, 2. - 4. 12. 2022.g. u sklopu SAJMOVA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA.

Predavanja na kojima se očekuje dolazak 1000 i više sudionika održati će se u KONGRESNOJ DVORANI Zagrebačkog velesajma, a manja predavanja će biti u predavaonama u samom paviljonu sa izlagačima.

TEME KONGRESA

  • iscjeljenja dokaziva medicinskim nalazima
  • razmjena iskustava u terapeutsko iscjeliteljskom radu
  • nova otkriča, proizvodi, uređaji, dodaci prehrani i terapeutsko iscjeliteljske metode
  • istraživanja o terapeutskom učinku medicinskog kanabisa
  • pravna regulativa, status, edukacije i trajno usavršavanje terapeuta i iscjelitelja

POZVANI PREDAVAČI su liječnici, znanstvenici, profesori ali i iscjelitelji i terapeuti iz Hrvatske i svijeta. Kliknite na prijavnicu za predavače i prijavite se. Broj predavača je ograničen. Možete prijaviti i cijelu skupinu predavača unutar vašeg područja rada.


Kliknite na sliku i pogledajte izvještaj sa 13. HUPED-ovog kongresa održanog prije dvije godine neposredno prije epidemije, u 12. mjesecu 2019.g. kada smo imali sve zajedno oko 3000 posjetitelja.